Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Reparatie

Model

3
Samsung Galaxy S20 FE (2019)

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 139,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 149,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 49,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 69,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 69,00
 • Achter camera vervangen
  € 165,00
 • Voor camera vervangen
  € 120,00
 • Home button vervangen
  € 0,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 79,00
 • Grote speaker vervangen
  € 85,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Anders
  € 0,00
 • Achterkant
  € 45,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy S20 FE (2019) reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S20 FE gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door Telefoonstar deskundigen met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw Samsung Galaxy S20 FE te repareren zodat uw toestel weer zo goed als nieuw is! Of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst voor u getest. Waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

U kunt uw mobile telefoon langsbrengen bij onze winkel voor de reparatie. Meestal is een afspraak maken niet nodig, kom langs in onze reparatiewinkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen. Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie! U kunt voor de reparatie eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als u online een vóór 17:00 een afspraak maakt, zorgen wij dat de onderdelen de volgende dag bij ons op voorraad zijn. Als dit toch niet het geval is dan laten wij dit aan u weten.

U kunt uw Samsung Galaxy S20 FE ook naar ons opsturen voor een reparatie. Als u uw reparatie aanmeldt via onze reparatiemodule, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Zorg wel dat uw smartphone goed verpakt is, zodat er onderweg geen schade aan uw S20 FE kan komen. Nadat uw Samsung is ontvangen zorgen wij dat het toestel op dezelfde dag gerepareerd terug gestuurd. Dan is uw Samsung S20 FE weer zeer snel gerepareerd!

Reparatiekosten

Via onze site kunt u eenvoudig zien welke prijs voor uw reparatie geldt. Op onze website kunt u het model en merk van uw smartphone aanklikken. Daarna kunt u per probleem de prijs van de reparatie zien. Mocht uw model er niet bij staan Mail of Bel ons zodat wij u verder kunnen helpen.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze Service

Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S20 FE. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatie proces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Samsung. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Samsung Galaxy S20 FE. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Kwalitatieve Samsung S20 FE (2019) Reparaties in Ede bij Telefoonstar

Is je Samsung S20 FE (2019) toe aan reparatie? Bij Telefoonstar Ede bieden we gespecialiseerde diensten voor het herstellen van smartphones, inclusief de Samsung S20 FE (2019). Onze ervaren technici staan paraat om diverse problemen aan te pakken, zoals een beschadigd scherm, een versleten batterij, camerafouten of softwareproblemen.

Snelle en Efficiënte Schermvervanging voor Samsung S20 FE (2019)

Een gebroken scherm kan de bruikbaarheid van je Samsung S20 FE (2019) ernstig beïnvloeden. Bij Telefoonstar Ede zorgen we voor een snelle en efficiënte schermvervanging, waardoor je apparaat weer in topconditie is.

Verbeterde Batterijprestaties na Vervanging

Als de batterij van je Samsung S20 FE (2019) snel leegloopt, kan dat erg frustrerend zijn. Laat onze ervaren technici de batterij vervangen, zodat je weer kunt genieten van een langere levensduur van de batterij.

Professionele Camera Reparatie voor Scherpe Foto's

Ervaar je problemen met de camera van je Samsung S20 FE (2019)? Onze deskundigen kunnen je camera repareren, zodat je weer heldere en scherpe foto's kunt maken.

Grondige Softwareoptimalisatie voor Soepele Werking

Softwareproblemen kunnen de prestaties van je Samsung S20 FE (2019) belemmeren. Onze technici bieden uitgebreide software-optimalisatie om ervoor te zorgen dat je apparaat weer soepel en efficiënt werkt.

Herstel van Waterschade en Vochtschade

Is je Samsung S20 FE (2019) in aanraking gekomen met water? Ons ervaren team kan je apparaat herstellen en verdere schade voorkomen. Let op: na een reparatie is jouw Samsung S20 FE (2019) niet waterdicht meer.

Kies voor Telefoonstar Ede voor je Samsung S20 FE (2019) Reparaties

Met onze professionele service, snelle reparatietijden en gebruik van hoogwaardige onderdelen, is Telefoonstar Ede de ideale keuze voor je Samsung S20 FE (2019) reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundige en betrouwbare service.

Klantervaringen
 • Samsung S20FE Reparatie
  Aanradertje. Wie zoekt naar service, klantgerichtheid, betaalbare prijzen en heldere communicatie moet zeker Bij Telefoonstar.nl zijn!
 • Samsung Reparatie Ede
  Fijn bedrijf. Vriendelijke personeel en ze repareren vliegensvlug. Mijn Samsung Galaxy FE glas ziet er weer schitterend uit en de prijs was opzicht goed te doen. Topervaring, Ik ga nooit meer naar een ander voor telefoon reparatie of Tablet reparatie! Raad het een ieder aan!
 • samsung s20 fe scherm reageert niet
  De beste telefoon reparatiebedrijf in Ede Telefoonstar.nl. Snelle reparatie en goede monteur. Alles doet het weer. Ik ben zeer tevreden.
 • Samsung Galaxy S20 FE (2019) Zwart, wit of lijnen in beeld
  Gisteren bij telefoonstar.nl voor het vervangen van het glas van een Samsung Galaxy S20FE geweest. Alles wordt duidelijk uitgelegd, en is in korte tijd geklaard
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews