Telefoon reparatie
Samsung Galaxy A12 Zwart
€ 264,99 € 199,00
Samsung Galaxy S21 hoesjes Zwart
€ 30,24 € 19,99
Oxboard Rood
€ 240,79 € 149,00
Ninebot Mini Smart Balance Wheel
€ 845,79 € 399,00
Refurbished
Toestel
Telefoonstar
Hoesjes
Nieuwe
Telefoons

Telefoonstar: De Topbestemming voor Telefoonreparatie in Ede

Welkom bij Telefoonstar, dé telefoonreparatiewinkel in Ede die bekend staat om zijn toewijding aan hoogwaardige service en klanttevredenheid. Onze missie is eenvoudig: jouw telefoon snel en efficiënt repareren, zodat je weer ongehinderd van je apparaat kunt genieten. Via onze website kunt u eenvoudig het juiste merk en model opzoeken. Hier kunt u de prijzen zien en eventueel een afspraak maken. Dit is echter niet nodig. U kunt ook langskomen in de winkel om uw smartphone te laten repareren.

Waarom Telefoonstar?

Deskundige Reparaties

Onze ervaren technici zijn bedreven in het repareren van diverse telefoonproblemen, van gebroken schermen tot batterijvervangingen en meer. We streven naar deskundige reparaties met gebruik van originele onderdelen om de functionaliteit van je telefoon te herstellen.

Snelle Service

Bij Telefoonstar begrijpen we dat je niet lang zonder je telefoon wilt zijn. Daarom streven we naar een snelle service zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk. In veel gevallen kunnen we reparaties zelfs ter plaatse uitvoeren.

Transparante Kosten

Geen verrassingen bij de afrekening. We geloven in transparantie als het gaat om kosten. Je krijgt vooraf een duidelijk overzicht van de reparatiekosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Originele Onderdelen

Kwaliteit staat voorop. Daarom gebruiken we uitsluitend originele onderdelen bij onze reparaties. Dit garandeert niet alleen duurzaamheid, maar ook de beste prestaties van je telefoon na de reparatie.

Klantvriendelijkheid

Ons vriendelijke en behulpzame team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het reparatieproces. Bij Telefoonstar ben je meer dan een klant; je bent een gewaardeerde partner.

Telefoonstar is trots om dé telefoonreparatiewinkel in Ede te zijn die vertrouwd wordt door de lokale gemeenschap. Of je nu een kapot scherm hebt, een batterij moet vervangen of een ander telefoonprobleem hebt, kom langs bij Telefoonstar voor betrouwbare service en kwalitatieve reparaties. Wij staan klaar om jouw telefoon weer als nieuw te maken!

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews