Refurbished
Toestel
Telefoonstar
Hoesjes
Nieuwe
Telefoons

Welkom bij Telefoonstar Ede

Onze Belofte

Kwaliteit, service en duurzaamheid zijn onze kernwaarden. We bieden een breed scala aan telefoons van toonaangevende merken, waaronder Samsung, Apple, Google, Oppo, Fairphone en Xiaomi. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. We geloven ook in verantwoord ondernemen en bieden duurzame en ethisch verantwoorde telefoons.

Onze Diensten

  • Nieuwe telefoons: Ontdek de nieuwste smartphones en accessoires in onze winkel en online.
  • Reparaties: Is je telefoon beschadigd? Wij bieden reparatieservices voor bijna alle modellen aan. Kijk hier voor de mogelijkheden, neem contact op of kom langs in onze winkel.
  • Advies: Ons team staat voor je klaar met deskundig advies. Neem contact op voor een deskundig advies op maat.
  • Inruil: Ruil je oude telefoon in voor een upgrade naar een nieuw model. Voor een goede prijsindicatie adviseren wij u om langs te komen in de winkel. Mocht u alvast een indicatie willen hebben klik dan hier. Op deze pagina staan de prijzen voor een aantal modellen. Toch maken wij pas in de winkel een uiteindelijke prijs, omdat we de telefoon nog moeten controleren en nakijken voordat wij hem overnemen.

Ontdek de wereld van telefoons en reparaties bij Telefoonstar Ede

Telefoons zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Of je nu een Android- of een iOS-liefhebber bent, er is altijd een breed scala aan mobiele telefoons om uit te kiezen. De nieuwste Samsung Galaxy, Apple iPhone of Xiaomi Mi zijn enkele van de populaire merken die je kunt overwegen. Deze smartphones bieden indrukwekkende functies, zoals 5G-connectiviteit, prachtige camera's voor het vastleggen van al je speciale momenten, en schitterende schermresoluties voor de beste kijkervaring.

Naast het kiezen van een nieuwe telefoon, is het soms ook nodig om reparaties uit te voeren. Schermreparatie, batterijvervanging en het oplossen van waterschade zijn veelvoorkomende problemen die kunnen optreden. Het is essentieel om professionele reparateurs te raadplegen voor snelle en betrouwbare telefoonreparaties. Zorg ervoor dat de gebruikte onderdelen van originele kwaliteit zijn en dat de reparatiekosten redelijk zijn.

In Ede, een prachtige stad in Nederland, vind je Telefoonstar. Wij kunnen je helpen met telefoonverkoop, reparaties en accessoires. Wij bieden persoonlijke service en kunnen je helpen met advies en reparaties. Ook bieden wij inruilmogelijkheden aan voor je oude telefoon. Wel moeten wij hiervoor je telefoon eerst controleren. Als u bij ons een nieuwe telefoon koopt, zetten wij de gegevens gratis over op je nieuwe smartphone.

Of je nu in Ede woont of de stad bezoekt, je kunt altijd vertrouwen op de lokale telefoonwinkels om je te voorzien van de nieuwste technologie en oplossingen voor je telefoonbehoeften.

Contactgegevens

Adres: Boogstraat 4-8 Ede
Telefoon: 0318-751420
E-mail: [email protected]
Website: www.telefoonstar.nl

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews