Refurbished
Toestel
Telefoonstar
Hoesjes
Nieuwe
Telefoons

Welkom bij Telefoonstar - Bescherming op Maat voor Jouw Scherm

Bij Telefoonstar begrijpen we hoe belangrijk het is om je telefoon te beschermen tegen krassen, stoten en nieuwsgierige blikken. Daarom bieden we een uitgebreide selectie screenprotectors aan voor verschillende behoeften en budgetten.

Onze Aanbiedingen

  • Reguliere Screenprotectors voor €10: Onze betaalbare screenprotectors bieden een essentiële bescherming voor je scherm. Ze zijn perfect om krassen en kleine beschadigingen te voorkomen.
  • Panzer Glas Screenprotectors voor €20: Voor maximale bescherming bieden we Panzer Glas screenprotectors. Deze zijn ontworpen om je scherm te beschermen tegen stoten en vallen, terwijl ze de helderheid van je display behouden. Deze screenprotectors bedekken het hele scherm van je smartphone.
  • Gratis Plakservice: Maak je geen zorgen over het aanbrengen van je screenprotector. Ons team plakt de protector gratis voor je, zodat je zeker weet dat hij perfect is aangebracht.

Matte en Privacy Modellen

Naast onze standaard screenprotectors bieden we ook matte en privacy modellen aan. De matte protectors verminderen schitteringen op je scherm en verbeteren het kijkcomfort, terwijl de privacy protectors zorgen voor een beperkte kijkhoek, waardoor nieuwsgierige blikken worden geweerd.

Voor Elk Merk en Model

Of je nu een Google Pixel, Fairphone, Xiaomi, Oppo of Huawei hebt, we hebben screenprotectors die perfect passen. Onze folie-protectors bieden nog steeds uitstekende bescherming voor je scherm, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit van je telefoon.

Met onze screenprotectors geef je je telefoon de bescherming die hij verdient, zonder in te boeten aan functionaliteit of esthetiek. Bezoek onze winkel in Ede om ons assortiment te bekijken en je nieuwe protector te laten aanbrengen. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste screenprotector voor jouw behoeften. Kom langs in onze winkel voor een protector en wij zetten hem voor u op uw smartphone. Kijk bij accessoires om de protectors online te bestellen.

Screenprotectors bij Telefoonstar

Screenprotectors zijn onmisbare accessoires voor moderne smartphones. Ze zijn ontworpen om je kostbare scherm te beschermen tegen krassen, stoten en nieuwsgierige blikken. Bij Telefoonstar begrijpen we de waarde van een goed beschermde telefoon, en daarom bieden we een uitgebreide selectie aan screenprotectors aan.

Onze collectie omvat zowel betaalbare standaard protectors als hoogwaardige Panzer Glas opties. Voor slechts €10 kun je een reguliere protector krijgen, die uitstekende bescherming biedt tegen dagelijkse slijtage. Als je op zoek bent naar het summum in schermbeveiliging, bieden onze Panzer Glas screenprotectors voor €20 ongeëvenaarde bescherming tegen schokken en vallen, terwijl ze de helderheid van je display behouden.

Bij Telefoonstar gaan we een stap verder om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken. Daarom bieden we een gratis plakservice aan. Laat het aanbrengen van je screenprotector aan onze experts over, zodat je zeker weet dat hij perfect is aangebracht zonder luchtbellen of scheefheid.

We begrijpen ook dat persoonlijke voorkeuren variëren, daarom hebben we matte en privacy screenprotectors in ons assortiment. Matte protectors verminderen schitteringen op je scherm en zorgen voor een beter kijkcomfort, terwijl privacy protectors zorgen voor vertrouwelijkheid door een beperkte kijkhoek te creëren.

Onze screenprotectors zijn beschikbaar voor een breed scala aan telefoonmerken en modellen, waaronder Google, Fairphone, Xiaomi, Oppo en Huawei. Of je nu een gloednieuwe smartphone hebt of een ouder model, we hebben de perfecte protector voor jou. Onze folie protectors bieden uitstekende bescherming zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit van je telefoon.

Bescherm je investering en behoud de helderheid van je scherm met de screenprotectors van Telefoonstar. Bezoek onze winkel in Ede om ons assortiment te bekijken en je nieuwe protector te laten aanbrengen. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste screenprotector voor jouw behoeften. Voorkom krassen, behoud je privacy en geniet van een onberispelijk scherm met Telefoonstar screenprotectors.

Contactgegevens

Adres: Boogstraat 4-8 Ede
Telefoon: 0318-751420
E-mail: [email protected]
Website: www.telefoonstar.nl

Klantbeoordelingen

5/5
471 Beoordelingen
Bekijk alle reviews