Toestelmerk

1
Samsung

Categorie

2
Samsung Tablet

Model

3
Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 190,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 229,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 80,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 65,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 100,00
 • Achter camera vervangen
  € 80,00
 • Voor camera vervangen
  € 55,00
 • Wifi reparatie
  € 95,00
 • Home button vervangen
  € 70,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 70,00
 • Grote speaker vervangen
  € 40,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Anders
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy Tab S5e    0318 - 75 6157 

 

Is het display van uw Samsung Galaxy Tab S5e gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Kom dan langs bij Telefoonstar in Ede of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen.

Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door deskundigen met jarenlange ervaring. Zij maken gebruik van vakkundig gereedschap en originele onderdelen waardoor uw toestel met alle zorg wordt behandeld en weer als nieuw wordt teruggebracht!

Een afspraak maken is niet nodig, kom langs in onze winkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen! Uiteraard kunt u ook in onze winkel wachten met een bakje koffie!

Moet er een onderdeel van uw Samsung Galaxy Tab S5e worden gerepareerd of vervangen? Wij geven u direct een prijsindicatie en vervangen het onderdeel ter plaatse. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst getest en vervolgens wordt er een reparatie bon inclusief BTW voor u samengesteld. De fabrieksgarantie blijft gewoon doorlopen, waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest.

Uiteraard is er ook sprake van garantie op de reparaties. Raadpleeg een van onze collega’s voor de garantievoorwaarden. Mocht het probleem met uw toestel niet zijn opgelost, dan hoeft u natuurlijk niets te betalen!

 

-        Samsung Galaxy Tab S5e Scherm gebarsten of gebroken? Display vervanging

-        Samsung Galaxy Tab S5e Zwart, wit of lijnen in beeld?

-        Samsung Galaxy Tab S5e Touchscreen werkt niet of loopt vast?

-        Samsung Galaxy Tab S5e Achterkant of backcover gebroken of gebarsten?

-        Samsung Galaxy Tab S5e Laad niet of slecht en kabel valt uit of gaat niet in

-        Samsung Galaxy Tab S5e Is snel leeg of een dikke accu/ batterij

-        Samsung Galaxy Tab S5e Valt na een bepaald percentage uit

-        Samsung Galaxy Tab S5e Laad niet op of laad slecht op

-        Samsung Galaxy Tab S5e Home knop werkt niet

-        Samsung Galaxy Tab S5e Camera stelt niet scherp

-        Samsung Galaxy Tab S5e Belichting werkt niet goed

-        Samsung Galaxy Tab S5e Werkt niet

-        Samsung Galaxy Tab S5e Stelt niet scherp

-        Samsung Galaxy Tab S5e Heeft waterschade of vocht

-        Samsung Galaxy Tab S5e Moederboord of printplaat defect?

-        Samsung Galaxy Tab S5e Oor speaker of microfoon defect

-        Samsung Galaxy Tab S5e Oplaadconnector / USB connector reparatie

Onze prijzen voor toestel-reparaties zijn concurrerend met iedereen in de stad. We repareren gebarsten schermen voor alle modellen. Wij lossen alle uw problemen op.

Koptelefoon Plug - Oplaadconnector - Home Button - Knoppen - Selfie Camera - Achter Camera - Aan en uit knop - Scherm - Batterij - Software - Behuizing – Achterkant

Samsung Galaxy Tab S5e Scherm reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy Tab S5e gebroken, gebarsten of beschadigd? Werkt de touch van u Samsung Galaxy Tab S5e scherm niet meer. U kunt uw Samsung Galaxy Tab S5e scherm laten vervangen door onze ervaren gecertificeerde technici. U garantie vervalt niet en u uw toestel blijft waterdicht na het vervangen van het scherm. Onze ervaren technici vervangen dagelijks schermen u kunt uw toestel met gerust hart aan hun toevertrouwen.

Samsung Galaxy Tab S5e scherm reparatie

Het beeldscherm van de Samsung Galaxy Tab S5e heeft haarscherpe kleuren en is een echte beleving voor de ogen. Een klevend nadeel aan zo’n prachtig scherm is de kwetsbaarheid ervan. Op het moment wordt er nog steeds glas voor deze schermen gebruikt omdat dit de beste resolutie kan weergeven. Helaas is glas ontzettend breekbaar en het is dan ook veelvoorkomend dat smartphones gemakkelijk stuk vallen. Het is een smet op je telefoon en dat is zonde. U kunt echter snel en voordelig het scherm laten maken van uw Samsung Galaxy Tab S5e bij Telefoonstar. Met jarenlange expertise, de juiste tools en uitsluitend originele onderdelen in huis, kunnen wij u het beste helpen. Reparatie bij Telefoonstar is met garantie en de beste technici gaan aan uw Samsung Galaxy Tab S5e met veel zorg te werk. U krijgt uw Samsung Galaxy Tab S5e als nieuw terug waar u jaren plezier van kunt beleven.

Telefoonstar gecertificeerde technici gaan secuur en zorgvuldig een reparatie uitvoeren. Telefoonstar vervangt uw oude Samsung Galaxy Tab S5e scherm met een nieuwe. Wij gebruiken enkel originele Samsung schermen en zijn binnen 30 tot 45 minuten klaar met het vervangen van uw Samsung Galaxy Tab S5e scherm. De beeldkwaliteit is gegarandeerd hetzelfde als voor de beschadiging en u behoudt u garantie.

Kosten vervanging Samsung Galaxy Tab S5e scherm

Goedkoop een nieuw scherm op uw Samsung Galaxy Tab S5e laten plaatsen? Het is het absoluut waard bij Telefoonstar! De kosten voor de Samsung Galaxy Tab S5e scherm reparatie is laaggeprijsd. In deze scherpe prijs zit de arbeidskosten van een professionele gediplomeerde technici, een origineel nieuw glas / scherm voor uw Samsung Galaxy Tab S5e en 6 maanden garantie. U krijgt een factuur bij Telefoonstar bewaar die goed! Tevens kunt u de kosten van de reparatie van u Samsung Galaxy Tab S5e declareren bij de verzekering. Telefoonstar is een bekende bij verzekeraars en is een vertrouwde partner.

Waarom je Samsung Galaxy Tab S5e scherm laten vervangen bij Telefoonstar?

Telefoonstar is professioneel in het repareren van alle Samsung apparaten. We zijn gediplomeerde iPhone reparateurs, van de eerste tot de laste generatie. Samsung Galaxy Tab S5e geen uitzondering onze professionele technici repareren uw Samsung Galaxy Tab S5e. De ervaring leert namelijk dat originele onderdelen veel langer meegaan en simpelweg beter zijn dan namaakonderdelen. Deze zijn weliswaar goedkoper, maar bieden niet de Samsung ervaring die u gewend bent. Bij Telefoonstar vervangen wij onderdelen met originele terug in u toestel. Maak een afspraak online of kom gewoon langs voor een Samsung Galaxy Tab S5e reparatie.

Reparatie Samsung Galaxy Tab S5e scherm snel uitgevoerd

Telefoonstar is trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren. Doorgaans zijn we binnen 30 tot 45 minuten klaar met reparaties. Zeker in het vervangen van het scherm van uw Samsung Galaxy Tab S5e scherm zijn wij ervaren.

Samsung Galaxy Tab S5e Batterij vervangen

Is de batterij van uw Samsung Galaxy Tab S5e niet meer goed of stuk? Loopt de batterij van u Samsung Galaxy Tab S5e snel leeg? U kunt uw Samsung Galaxy Tab S5e batterij laten vervangen door onze ervaren gecertificeerde technici. U garantie vervalt niet en u uw toestel blijft waterdicht na het vervangen van de batterij. Onze ervaren technici vervangen dagelijks batterijen u kunt uw toestel met gerust hart aan hun toevertrouwen. Wanneer je een telefoon gebruikt dan zal na verloop van tijd de batterij (accu) minder gaan presteren. Dit is een proces dat je haast niet kunt tegenhouden. Op een bepaald moment is de batterij op. Wij controleren of de batterij van uw telefoon vervangen moet worden en vervangen met een originele batterij (accu) waardoor de levensduur van uw telefoon met 2 jaar wordt verlengd.

Samsung Galaxy Tab S5e batterij vervangen

De Samsung Galaxy Tab S5e heeft een fantastische bouwkwaliteit en is ook nog eens waterbestendig. Ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Een slecht werkende batterij kan echter al snel roet in het eten gooien, doordat je steeds moet opletten of je nog genoeg batterij hebt als je buiten de deur bent. Is de batterij van je Samsung Galaxy Tab S5e snel leeg? Los je batterij problemen dan snel op door de batterij van je Samsung Galaxy Tab S5e te laten vervangen.

Telefoonstar heeft altijd originele Samsung Galaxy Tab S5e batterij op voorraad zo is onze technici binnen 30 tot 45 minuten klaar met het vervangen van de accu van uw Samsung Galaxy Tab S5e.

Samsung Galaxy Tab S5e nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

Het vervangen van uw Samsung Galaxy Tab S5e batterij is laaggeprijsd. Hiervoor krijgt u van ons een professionele en nette service, de kennis van een deskundige technici en een originele Samsung Galaxy Tab S5e batterij. Ook geven we 6 maanden garantie op deze reparatie.

Batterij snel leeg Samsung Galaxy Tab S5e

Herken je het probleem dat de batterij van je Samsung Galaxy Tab S5e snel leeg is? Bij Telefoonstar snappen wij dat het heel vervelend is. Veelal wordt dit probleem veroorzaakt door een defecte batterij. Een probleem dat we snel voor je op kunnen lossen door de Samsung Galaxy Tab S5e accu te vervangen.

Een nieuwe batterij heeft doorgaans een levensduur van 2 tot 2,5 jaar. Bij het gebruik van goedkope onderdelen of namaakonderdelen dan kan dit aanzienlijk minder zijn. Samsung is zorgvuldig met het kiezen van hun onderdelen en zo zijn wij dat ook. Om de kwaliteit van je toestel te borgen, heeft het vele voordelen als de Samsung Galaxy Tab S5e batterij origineel is. Hier kan je zeker van zijn als je bij Telefoonstar je Samsung Galaxy Tab S5e accu laat vervangen. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor het repareren van de Samsung Galaxy Tab S5e batterij.

Heeft jouw Samsung Galaxy Tab S5e een nieuwe batterij nodig? Maak dan snel een afspraak. 0318 - 75 6157

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
448 Beoordelingen
Bekijk alle reviews