Toestelmerk

1
Reparatie

Categorie

2
Huawei

Model

3
Huawei Mate 50E

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 500,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 89,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 99,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 109,00
 • Achter camera vervangen
  € 170,00
 • Voor camera vervangen
  € 80,00
 • Wifi reparatie
  € 155,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 55,00
 • Grote speaker vervangen
  € 40,00
 • Waterschade reparatie
  € 75,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
 • Anders
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Huawei Mate 50E Reparatie

Voor een reparatie aan uw Huawei Mate 50E bent u bij Telefoonstar op de goede plek. Wij hebben al 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones. Onze monteurs kijken zorgvuldig naar uw Huawei om deze te repareren. De prijs van een schermreparatie verschilt. Zo bieden wij originele, maar ook A-kwaliteit onderdelen aan. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle prijzen. U kunt via deze pagina ook uw reparatie aanmelden. Wij zorgen dan dat alle onderdelen op voorraad zijn en zo is uw Huawei weer snel gerepareerd. Weet u niet precies welke reparatie u nodig heeft? Schroom dan niet, en neem contact met ons op via de Mail of het volgende telefoonnummer: 0318-751420.

Huawei Mate 50E Scherm Reparatie

Wij bieden voor de Huawei Mate 50E verschillende reparaties aan. Is uw scherm kapot? Dan wilt u dit natuurlijk graag gerepareerd hebben. De kosten voor een Huawei Mate 50E scherm reparatie lopen erg uiteen. Wij bieden voor uw Huawei Mate 50E originele onderdelen aan. Het scherm laten vervangen voor uw Huawei Mate 50E kost €500,00. Met ongeveer 30 minuten is uw Huawei Mate 50E weer klaar.

Huawei Mate 50E batterij laten vervangen?

De batterij van uw smartphone is een onderdeel dat vaak moet worden vervangen. Het is een slijtage onderdeel en is daarom in de meeste gevallen binnen 1 à 2 jaar aan vervanging toe. Wanneer uw batterij niet goed werkt, kan het zijn dat uw telefoon zomaar uitvalt wanneer er nog voldoende procent stroom in zit. Ook kan het zijn dat uw telefoon erg snel leeg raakt. Herkent u deze problemen bij uw Huawei Mate 50E? Dan is een vervanging van uw batterij wellicht een goede keuze. De voordelen van het vervangen van uw Huawei Mate 50E batterij is dat de telefoon merkbaar beter functioneer. Het vervangen van de batterij van de Huawei Mate 50E kost €89,00. Het vervangen van uw batterij kost ongeveer een half uur.

Huawei Mate 50E achterkant reparatie

Is de achterkant van uw Huawei Mate 50E stuk? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een reparatie voor de achterkant van uw Huawei Mate 50E. Bij Telefoonstar is het mogelijk om uw achterkant te laten repareren. Of de achterkant nu van glas of plastic is; wij kunnen u helpen. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze winkel. Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor uw Huawei Mate 50E.

Huawei Mate 50E speaker defect?

Komt er alleen gekraak uit uw Huawei Mate 50E? Dit is erg vervelend. ‘Crackling’ op de speaker is een veelvoorkomend probleem. Laat daarom voor de zekerheid uw telefoon even controleren door een van onze monteurs. Door een afspraak te maken bij ons kunnen de reparateurs van Telefoonstar u zeer goed adviseren en helpen. Het kraken van de speaker kan bij zowel de oor speaker als de grote speaker voorkomen. Het repareren van de oor speaker van uw Huawei Mate 50E kost €55,00 en het repareren van de grote speaker kost €40,00.

Huawei Mate 50E waterschade?

Is uw Huawei Mate 50E met water in aanraking geweest en is het toestel nu kapot? Dan kunt u het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren door een van onze ervaren monteurs. Water kan voor schade zorgen aan de camera, speakers of de microfoon van de Huawei Mate 50E. De reparatietijd voor waterschade aan uw Huawei Mate 50E bedraagt ongeveer 3 werkdagen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de grootte van de schade die door het water veroorzaakt is op uw Huawei Mate 50E.

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw Huawei. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw Huawei Mate 50E. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
470 Beoordelingen
Bekijk alle reviews