Toestelmerk

1
Apple

Categorie

2
iPhone Reparatie

Model

3
iPhone 5S

Reparatie

4
Kies uw model
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (imitatie)
  € 29,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (A kwaliteit)
  € 49,00
 • Scherm reparatie Touchscreen glas LCD vervangen (origineel)
  € 59,00
 • Batterij Of Accu vervangen
  € 39,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 29,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 39,00
 • Achter camera vervangen
  € 39,00
 • Voor camera vervangen
  € 39,00
 • Wifi reparatie
  € 39,00
 • Home button vervangen
  € 39,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 39,00
 • Grote speaker vervangen
  € 39,00
 • Waterschade reparatie
  € 35,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 0,00
 • Anders
  € 0,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

iPhone XR scherm kapot

Is het scherm van uw iPhone XR kapot? Bij Telefoonstar Ede bent u aan het juiste adres voor een reparatie van uw iPhone XR. Wij hebben al 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones. Onze monteurs kijken zorgvuldig naar uw iPhone om deze te repareren. De prijs van een schermreparatie verschilt. Zo bieden wij originele, maar ook A-kwaliteit onderdelen aan. Op de pagina Reparatie iPhone XR vindt u een overzicht van alle prijzen. Hier kunt u ook uw reparatie aanmelden. Wij zorgen dan dat alle onderdelen op voorraad zijn en zo is uw iPhone weer snel gerepareerd. Weet u niet precies welke reparatie u nodig heeft? Schroom dan niet, en neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0318 - . We zijn ook te bereiken via de Mail.

Heeft jouw iPhone XR scherm krassen of een barst? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een iPhone XR glas reparatie. De kosten voor een iPhone XR scherm reparatie lopen erg uiteen. Het ene bedrijf lijkt het nog goedkoper te kunnen dan de ander, maar deze bieden geen garantie of gebruiken geen originele onderdelen waardoor de kans groot is dat het op korte termijn het scherm toch nog defect kan gaan. De iPhone XR is aan de voor- en achterkant gemaakt van glas. Het is daarom onmogelijk het te laten maken. Het glas laten vervangen voor jouw iPhone XR kost €99,00. Veel geld, maar jouw telefoon is daardoor voor meer door te verkopen en voelt weer aan als nieuw waardoor je deze eigenlijk helemaal niet wil verkopen. De reparatieduur van het scherm van jouw iPhone XR zal ongeveer 30 minuten bedragen bij Telefoonstar.

iPhone XR batterij laten vervangen?

Een batterij van de iPhone XR is naast het voor- en achter scherm een onderdeel dat vaak moet worden vervangen door Telefoonstar. De batterij van de iPhone is een slijtage onderdeel en daarom in de meeste gevallen binnen 1 à 2 jaar aan vervanging toe. De voordelen van het vervangen van jouw iPhone XR batterij is dat de telefoon merkbaar beter functioneert en jij zelfs ’s avonds nog een halfvolle batterij hebt. Ook is het in deze tijd belangrijk dat je ten alle tijden bereikbaar bent door vrienden/familie/collega’s/klanten en up to date bent met het nieuws. Een nieuwe batterij maakt hierin het verschil. Het vervangen van de batterij van de iPhone XR kost €74,90. De reparatieduur zal ongeveer 30 minuten bedragen.

iPhone XR achterkant reparatie

Heb je per ongeluk jouw iPhone XR laten vallen en is de achterkant stuk? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een iPhone XR achterkant reparatie. Tegenwoordig hebben bijna alle iPhones een glazen achterkant. Dit is mooi voor het design van de iPhone, maar natuurlijk niet erg handig wanneer je je iPhone laat vallen. Het glas breekt erg snel, wat kan zorgen van lelijke barsten in de achterkant. Bij Telefoonstar is het hierdoor mogelijk om de glazen achterkant van jouw iPhone XR te laten repareren. Het repareren van de achterkant van je iPhone XR kost €149.

iPhone XR speaker defect?

Een van de meest vervelende problemen is wanneer je iemand belt, op speaker ziet en vervolgens alleen maar gekraak hoort. ‘Crackling’ op de speaker is een frequent probleem. Laat daarom voor de zekerheid jouw telefoon even controleren door een telefoonreparateur. Door simpel een afspraak te maken bij ons online kunnen de reparateurs van telefoonstar jou zeer goed adviseren en helpen.

iPhone XR waterschade?

Heb je je iPhone XR per ongeluk in het water laten vallen? Dan kan je je het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren aan onze ervaren monteurs. Ondanks dat de iPhone XR waterdicht zou moeten zijn, kan water toch voor schade zorgen aan de camera, speakers of de microfoon van de iPhone XR. De reparatietijd voor waterschade aan je iPhone XR bedraagt ongeveer 3 werkdagen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de grootte van de schade die het water heeft veroorzaakt op je iPhone XR.

iphone XR oplaad connector

Let op: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.

Garantie

Wij bieden ook garantie op onze reparaties. De garantietermijn is 3 maanden. Wij bieden echter geen garantie op reparaties omtrent waterschade vanwege de aard van deze reparatie. Als uw reparatie niet goed is uitgevoerd, hoeft u natuurlijk niks te betalen.

Onze service

 

Telefoonstar

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het repareren van smartphones Telefoonstar is gevestigd in het centrum van Ede in de zijstraat naast de Hema. Bij Telefoonstar staat de tevredenheid van de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat u na de reparatie weer gelukkig bent met uw iPhone. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij u garantie aanbieden op uw reparatie en zal u hier ook lang profijt van hebben.

Voor de reparatie kijken onze experts naar uw iPhone 5S. Als hierbij andere problemen ontdekt worden waarbij u ook een reparatie kunt gebruiken, zullen wij dit met u overleggen. Ook nemen wij u mee in het gehele reparatieproces. We zullen u vertellen welke reparaties er gedaan moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Hierdoor krijgt u niet opeens een hogere rekening dan u verwacht.

Als wij uw telefoon toch niet kunnen repareren, hoeft u natuurlijk ook niks te betalen. No cure, no pay, vinden wij ook belangrijk met het oog op klanttevredenheid. Over ons.

Klantervaringen
Schrijf een review

Klantbeoordelingen

5/5
463 Beoordelingen
Bekijk alle reviews